ACTIVITATS   EXTRAESCOLARS

Dansa/Hip hop

L'objectiu d'aquesta activitat és la de treballar diferents tècniques i dinàmiques on els infants aprendran a expressar-se amb naturalitat, mitjançant el cos i la música, desenvolupant la seva capacitat creativa i lúdica. 

Patinatge

Pretenem que els nens i nenes puguin aconseguir l'autonomia amb els patins. Creiem que és important dotar a l'alumne/a d'una autonomia tècnica que li permeti assolir nous fonaments propis de l'esport i desenvolupar les capacitats físiques bàsiques. 

Futbol

La finalitat d'aquesta activitat és gaudir de l'esport, millorar la tècnica i potenciar valors com el treball en equip i el sacrifici.

Tots els nostres monitors estan titulats per la Federació Catalana de Futbol.

Oferim la opció de competir en lligues del Consell Escolar, els partits són els divendres tarda i/o els dissabtes pel matí.

English kids

També realitzem anglès pels més petits. Treballem la llengua anglesa d'una manera lúdica i divertida, on l'expressió i comprensió oral són els objectius prioritaris.

Karate

Activitat: el Karate és un art marcial de combat sense armes que es va convertir en una disciplina mental que, sense renunciar a l'origen com a eina per a l'autodefensa, pretén una millora de l'ésser humà. Per tant, els seus principis: millora de la personalitat, fidelitat esforç, perseverança.

Manualitats

Els objectius que enfoquem en aquesta activitat és treballar les manualitats des d'un punt de vista educatiu, que els nens aprenguin a treballar en equip i que millori el seu treball autònom i sobretot desenvolupar la creativitat de cadascú.


Teatre

Es tracta d'una formació tècnica teatral a la recerca del desenvolupament de la pròpia capacitat d'expressió.

Inclou el treball sobre textos teatrals així com la tècnica de construcció de personatges.

Cuina sense foc

L'objectiu d'aquest taller és que els nens descobreixin, observin i experimentin amb la gran varietat d'aliments que tenim a la nostra terra, no només de la terra en que vivim sinó també aliments d'altres països i cultures diferents.

Psicomotricitat

En aquesta activitat treballem aspectes motrius com l'equilibri, l'orientació espaial, el salt, les marxes... tot partint del joc. El joc en grup és molt motivador i enriquidor, s'han d'ajudar i han de tenir paciència així com acceptar-se els uns els altres.

Taller de lectura

L'objectiu fonamental d'aquesta activitat és inculcar a l'alumne l'hàbit de llegir habitualment. Que l'alumne entengui la lectura com una activitat divertida a l'hora que treballem la comprensió lectora i l'expressió oral.

Iniciació a l'esport

Activitats lúdiques i motivadores que permeten, sense adonar-nos-en, que l'Infant millori el desenvolupament del cos de forma correcta i variada. Mitjançant el joc treballarem els valors propis de l'esport (cooperació, responsabilitat, solidaritat, esforç...).

Bàsquet

Entenem el bàsquet com un tot, i l'objectiu principal és que tots els nens nenes assoleixin els coneixements de cada etapa i tinguin una progressió constant. Els objectius generals de l'activitat són la formació de jugadors i jugadores capaces d'entendre i practicar el bàsquet.  

Escacs

Els escacs, com d'altres esports es regeixen per unes normes que cal conèixer i respectar. Cada jugada és una decisió que cal prendre davant de diverses alternatives. Cal, doncs, reflexionar, analitzar, preveure i decidir. Per tant, quan juguem estem fent un exercici de lògica i alhora d'imaginació.

Ioga infantil

Volem apropar els beneficis del ioga als nens, d'una manera amena i profunda, on els nens aprenguin a respirar, a sentir el seus cossos, que aprenguin a relaxar-se però sobretot ajudar-los a que siguin nens sans i feliços. 

Tennis i tennis taula

Són dues activitats on es treballen les tècniques bàsiques d'aquests esports i es millora la coordinació i l'equilibri.

Pilates infantil

A part dels beneficis físics i psíquics, aconseguim que l'alumne millori la seva flexibilitat, el seu equilibri i la seva força.

Música

Dirigida a nens i nenes amb inquietuds musicals i creatives.

Es tracta d'un espai amè i lúdic per a l'infant, on podrà experimentar i connectar a través dels sons i la música amb les emocions, la imaginació, la creativitat i el moviment.

Guitarra

La intenció d'aquesta activitat és l'aprenentatge dels principals acords de la guitarra, aprenentatge de cançons de diferents cultures, acompanyament d'algunes cançons amb la guitarra. 

Les nostres activitats extraescolars

Les nostres activitats extraescolars estan enfocades per a nens des de P3 a 6è de primària. Són activitats molt dinàmiques i lúdiques. Aprofitem el moment de l'extraescolar perquè els nens aprenguin divertint-se.

Cada trimestre els monitors de cada activitat fan un informe individualitzat de cada nen/a, així els pares poden saber amb més detall el que s'ha treballat a l'activitat i seguir l'evolució del seu fill/a.

Demana'ns més informació sobre les nostres activitats i preus

Si us plau, introdueix les seves dades i li respondrem al més aviat possible.